


Hosté si odnesou gurmánský zážitek!
Vůně valašské kyselice, halušek, výpečků, ale i borůvkových knedlíků láká lyžaře z přilehlých sjezdovek do hospody Kyčerka, kterou najdete hned pod hlavním vlekem. Stylová hospoda Kyčerka dopřává svým návštěvníkům jedinečný gurmánský zážitek z poctivé domácí valašské kuchyně. V nádherném interiéru dřevěné hospody můžete ochutnat tradiční krajové speciality, které pro vás připraví tým pod vedením Tomáše Smočka.
„Nedávno jsme nainstalovali novou kuchyň, která bude lépe zvládat nápor lyžařů. Díky moderním technologiím můžeme hostům nabídnout moderní gastronomii zaměřenou na knedlíky, brambory, zelí, zvěřinu - steaky, medailonky, jelení ragú, guláše i pečená masa,“ pochvaluje si provozní a šéfkuchař v jednom. „Přes týden bude stálé menu složené z valašských hotovek a krajových specialit. Víkendy budou obohaceny o speciální akce,“ dodává Pavla Kořenková, která i s kolegyní Michaelou Oboňovou doplní gurmánský zážitek z restaurace specialitami na baru.
„Pro zimní sezónu jsme kromě tradičních horkých nápojů připravili Bezový květ a Bombardíno po valašsku,“ prozrazují Michaela s Pavlou, které se starají o výzdobu, dětské akce a dílničky, jejichž termíny hlídejte na sociálních sítích. Můžete se tedy těšit na lyžařský zážitek umocněný skvělým jídlem a víkendové večery s cimbálovou muzikou.
Do stylové hospody se vleze na 60 hostů, proto je výborným prostředím pro pořádání rodinných oslav, svateb či firemních večírků. Pokud jste tedy nestihli předvánoční večírek, můžete využít nabídky na novoroční či povánoční.
Zažijte valašské tradice v kombinaci s valašskými specialitami, míchanými nápojmi a živou hudbou. Zveme vás na zimní posedzení u cimbálu v Hospodě Kyčerka v dnech 08.02., 15.02., 22.02., 29.02.2020 v čase 18:00 hod. - 21:00 hod.